ONO što je mnogima izgledalo kao nemoguća misija - desilo se danas u Prvom osnovnom sudu u Novom Beogradu. Pravno rečeno - uspela je medijacija između dve estradne zvezde, Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše. Narodski - ljute rivalke su se pomirile, makar pred licem pravde.

Njih dve su se srele povodom tužbi koje su podnele na račun međusobnih uvreda, upućenih prilikom prvog pokušaja mirenja, 24. novembra 2017. Prethodna ročišta su najčešće odlagana, uglavnom zbog izostanka jedne od pevačica, pa je sama činjenica da su se, ovoga puta, obe pojavile, nagoveštavala da bi do ovakvog epiloga moglo da dođe.

- Medijacija je prihvaćena, u ovom slučaju nema daljeg procesa - zadovoljno je, po izlasku iz sudnice, konstatovala Svetlana Ražnatović


.PROČITAJTE I: Karleuša nervozna sedela u kolima, pa ušla u sud, Ceca plenila osmehom (FOTO)


- Sve je okej. Pomirenje, i to je to. Ljudski i normalno - u sličnom tonu se "sedmoj sili" obratila JK.

Pevačice su u zgradu suda ušle u pratnji svojih advokata, ali oni nisu prisustvovali medijaciji u sudnici. Karleuša je privukla pažnju odevnom kombinacijom jer je stigla u trenerci, a utisak je bio da je nervozna. Sa druge strane, Ražnatovićeva se ljubazno obratila prisutnim medijima: "Dobar dan, radni narode, kako ste?".

U sudnici, Karleuša je, upitana da li želi da povuče tužbu, rekla da "ne može više da se sudi". Odgovarajući na isto pitanje, Ceca je kazala da pristaje da povuče tužbu, ali samo za ovaj proces. Po izlasku iz zgrade, uz osmeh, vešto je izbegla da odgovori na pitanje kakva je Jelena bila ovoga puta prema njoj.

Foto: Ata images

- Idem da spavam - posle nekoliko sekundi razmišljanja je odgovorila. Dodala je da je imala "sjajnu žurku sinoć", misleći na proslavu rođendana Marijane Mateus u ponedeljak uveče, u jednom restoranu na Senjaku.

Ceca je dodala da je morala rano da ustane zbog suđenja, ali da sada ide da se odmori i pripremi za još jedno slavlje.

- Za danas je za mene ova tema završena - rekla je, pozdravljajući novinare, Ražnatovićeva.

Foto: Ata images

Pevačice se, po raznim osnovama, tuže još od 2010. Pre nepune dve godine, takođe prilikom pokušaja medijacije, situacija je bila potpuno drugačija nego juče. Brzo su se tada čuli povišeni tonovi i povici "Sram te bilo", "Ućuti", "Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju"... Svađa se rasplamsala, pa je o tome obavešteno i obezbeđenje koje, ipak, nije moralo da reaguje. Međusobno izrečene uvrede su, međutim, dovele do još jednog u nizu njihovih sudskih procesa koji je okončan danas.