ESTRADNA zvezda Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ imali su danas u 11.00 ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, na kojem se, međutim, Vranješ ponovo nije pojavio. Razlog je, kako saznajemo, to što fudbaler ima zakazanu važnu utakmicu za 12. oktobar. Novo suđenje planirano je da se održi 4. novembra.

Ni JK se nije mnogo potresala oko ovog ročišta, budući da je jutros imala zakazan još jedan sudski okršaj. Diva je nonšalantno napustila zgradu Prvog osnovnog suda u pratnji advokata pre termina koji je rezervisan za suočavanje sa Vranješom, što pokazuje da nije ni imala nameru da prisustvuje suđenju. Karleušin advokat objasnio je da pevačica više nije u obavezi da prisustvuje suđenju sa Ognjenom s obzirom na to da je već saslušana.

PROČITAJTE JOŠ - KARLEUŠA U NIKAD SKANDALOZNIJEM IZDANjU NA FESTIVALU "ULAZ": Bele trakice jedva pokrile intimne delove, Vranješa ni na vidiku (FOTO+VIDEO)


Pre nego što je ušla u automobil i odvezla se sa lica mesta, estradna zvezda pozdravila je okupljene novinare u svom maniru - pokazala im je srednji prst.

Da nije bila dobre volje moglo se pročitati na divinom namrštenom licu, dok je dozu vedrine unosila njena odevna kombinacija u beloj boji.

JK je bila zabundana od glave do pete. Obukla je dugu suknju i džemper sa velikom kragnom, dok je na nogama imala duboke čizme.


Foto: ATA images


Podsećamo, fudbaler i pevačica "zaratili" su posle navodne seks-afere u kojoj su bili glavni akteri. Ognjen je potom tužio Jelenu zbog pretnji ubistvom, podneo je krivičnu prijavu i dve tužbe, a traži i odštetu od dva miliona dinara.