Kako saznajemo, suprug poznate folk pevačice Elme Sinanović, Smail Sinanović Magi preminuo je posle duge i teške bolesti.


Pevačica je skrhana bolom zbog gubitka, a njihova ćerka Hulija ovu tužnu vest potvrdila je na društvenoj mreži Instagram.


- Alah dženet da ti da, babo moj. Voli te tvoje dete najviše, ne znam kako ću bez tebe - napisala je Hulija na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj se vidi kako drži ruku svog oca.

Kako saznaje Pink, supruga Elma je polagala veliku nadu u njegovo izlečenje i oporavak, a nije ni slutila da će se život njenog dugogodišnjeg bračnog partnera ugasiti danas.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA U PORODICI PEVAČA: Umro poznati novinar, rođeni brat Marka Bulata (FOTO)


- Elma je sinoć imala nastup, bila je dobro raspoložena, a ništa nije slutilo da će je danas ovo zadesiti sa Smailom. U velikom je šoku, bila je ubeđena da će se on izlečiti i da će sve biti kao nekad. To je bila ljubav koja se jednom u životu desi i svi koji ih poznaju znaju da su oni imali nešto posebno - otkriva izvor blizak pevačici za Pink.rs.

Inače, Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom „Ništa mi ne treba“. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život. Borio se sa teškom bolešću.


Foto: Instagram@ hulijasinanovic_official


(pink.rs)