GLUMICA i voditeljka Nina Seničar, koja je u osmom mesecu trudnoće, prvi put se fotografisala sa trudničkim stomakom, nastavljajući trend koji je 2001. započela Demi Mur, koja se trudna i bez odeće pojavila na naslovnoj strani časopisa "Veniti fer". Fotografiju je podelila na "Instagramu", uz opis: "Osam meseci ljubavi, nežnosti, ženstvenosti, sreće, panike, straha, suza, smeha, neizvesnosti, uzbuđenja... Osam meseci sa njom." Ćerkica, koju će početkom novembra doneti na svet, zvaće se Nora, a Nina je to ime odabrala čim je saznala da nosi devojčicu.

- Nisam razmišljala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca, tek tada se u meni rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi - rekla je Nina.

A taj pravi muškarac je američki glumac Džej Elis. Još u januaru, kada su se on i Nina verili, odlučili su da se venčaju na leto, kako bi sve stigli da organizuju, ali će svadba morati da sačeka. Seničareva nije zahtevna trudnica, ali priznaje da je prva tri meseca imala mučnine 24 časa dnevno.

PROČITAJTE JOŠ - Duh i raskoš carske Rusije u Srbiji