Tamara Grujić (42), voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", porodila se danas i na svet donela prvo dete, ćerkicu Lenku. Mama i beba se dobro osećaju, a Tamara se porodila u jednoj beogradskoj klinici.


- Ja sam odlično, da ne ureknem, ljudi reaguju veoma emotivno i razneženo na moje stanje. Svima je drago da sam u drugom stanju, a ja se osećam super. Imala sam sreću zaista da trudnoću podnosim odlično i da sam bukvalno trudna provela 26 nedelja na terenu, radeći tokom cele trudnoće pune dve sezone, i da se ne ureknem treba da snimamo još dve nedelje - rekla je nedavno voditeljka.


Tamara i njen suprug Vuk venčali su se 2012. godine na Gibraltaru, bez zvanica, a ona je svojevremeno otkrila i kako su se odlučili na taj korak.


PROČITAJTE I: Nina čeka ćerku Noru


- Nikako nismo mogli da se dogovorimo o broju zvanica koji bi prisustvovao našoj svadbi, on je želeo skromniju proslavu, a ja dvesta ljudi. Bili smo tamo na letovanju i odlučili da se venčamo jer imaju zakon po kome je strancima dozvoljeno da se uzmu - rekla je Tamara svojevremeno, prenosi Blic. rs.