Aca Lukas odlučio je da vezu sa izabranicom Jovanom Doroški podigne na viši nivo i zato joj je, kako prenose domaći mediji, kupio verenički prsten sa dijamantom. Mada se još nije zvanično razveo od bivše supruge Sonje, sa kojom ima ćerku Viktoriju, nekrunisani kralj splavova rešio je da okrene novi list u životu. Po svemu sudeći, shvatio je da pored sebe ima "onu pravu".

Dok je par boravio u Crnoj Gori, gde je Aca imao zakazane nastupe, izabranica njegovog srca uživala je na plaži i odmarala se u iznajmljenom apartmanu u Budvi. Neimenovani izvor navodi da je pevač prošle nedelje sa Jovanom prošetao po najluksuznijoj marini na Jadranu, Porto Montenegro, gde su u jednoj zlatari pazarili skupoceni komad nakita za damu. Bez obzira na njeno nećkanje da prihvati tako vredan poklon, Lukas nije odustajao. Na večeri posle šopinga objasnio joj je da je to, zapravo, verenički prsten. Da li je atraktivna plavuša potvrdno odgovorila na stih folkerovog hita: "Voliš li me kad pravi sam grubijan?", nije poznato.


PROČITAJTE I: Lunin deveti krug pakla (VIDEO)Još na promociji dueta sa Majom Berović "Problem", koja je održana početkom jula u jednom beogradskom klubu, Lukas je javno predstavio novu devojku i istakao da je njihova veza ozbiljna. On iza sebe ima tri braka i četvoro dece.