NOVINAR Danilo Mašojević, prošle nedelje, oprostio se od gledalaca Prve i zahvalio im se na pažnji. Poslednja četiri meseca, dok se oporavljao od povrede noge, zapazili smo ga i kao prezentera vremenske prognoze, a pre svega, kao snalažljivog i duhovitog dežurnog reportera u jutarnjem programu. Kada smo ga u ponedeljak pozvali telefonom, potvrdio nam je da je petak bio njegov poslednji radni dan na Prvoj.

Pročitajte još: OVO JE MOJA POSLEDNjA EMISIJA: Voditeljka se sa suzama u očima oprostila od gledalaca RTS

- Danas mi je, u stvari, prvi slobodan dan i sada sam na odmoru. Došlo je vreme da probam nešto novo, a kroz nekoliko nedelja saznaće se šta ću dalje raditi - tajanstven je Danilo kome je, kaže, rastanak sa kolegama teško pao.

Na kraju poslednjeg izveštaja o vremenu na televiziji na kojoj je radio tri i po godine, zahvalio se gledaocima kraj malih ekrana.

- To bi bilo to, što se tiče vremenske prognoze i mene. Hvala vam za sve minute i jutra na Prvoj televiziji i hvala vam na pažnji - rekao je Mašojević, a zatim se zahvalio i urednici i voditeljki Neveni Madžarević koja se emotivnim rečima oprostila od njega.

- Vodio si nas kroz bulevare, minute, budio se sa nama svih ovih godina... Hvala tebi Danilo, želimo ti svu sreću! Ti si dokaz da Prva televizija pravi i najkvalitetnija TV lica i novinare, hvala ti još jednom - rekla je Nevena Danilu koji nije mogao da sakrije suze.