PLAVOKOSA Ivana Jordan redovno čašćava na "Fejsbuku" obožavaoce seksi-fotografijama, pogotovo u letnjim mesecima, sa atraktivnih destinacija, međutim, sada je okačila drugačiju sliku, koja je poprilično zaintrigirala pratioce na društvenoj mreži. Pozirala je na stadionu čuvenog beogradskog fudbalskog kluba Sinđelić, koji se takmiči u Prvoj ligi. Mnogi su, verovatno, pomislili da je Ivana ušla u neku priču sa popularnim "orlićima", postala njihovo zaštitno lice ili nešto slično. Reklo bi se da bi joj tako nešto sasvim dobro pristajalo, međutim, bar zasada, prsata pevačica se neće "družiti sa bubamarom".

- Nemam nikakve veze sa klubom, na stadionu sam bila samo zato što sam tamo imala jedno snimanje - otkriva, za "Novosti", uvek raspoložena Ivana.

Ko zna, možda je i to dovoljno da pop pevačica donese "pelcer" klubu sa bogatom istorijom, koji je prošlu sezonu završio kao osmoplasirani, a sada možda krene u pohod ka elitnom rangu. Možda će i u nekom drugom klubu, uz ovakvu fotku, da dođu na ideju da im Ivana bude "zaštitno lice". Ona je, međutim, trenutno okupirana drugim stvarima. Koncerti se nižu tokom leta...

- Nastupiću 13. avgusta u Bečeju - najavljuje Jordanova, koja se nedavno, kako kaže, nauživala u Grčkoj. - Tamo je bilo sjajno, more mi uvek prija. Inače, još uvek promovišem dva aktuelna singla, "Sviraj i voli me" i "Zagrli me sad". Počela sam polako da pišem i nove pesme.

PROČITAJTE I: IVANA JORDAN UŽIVA NA LETOVANjU: Na grudi joj kosa pala, a muškarce boli glava

Slede, dakle, lepe vesti za ljubitelje njene muzike, koji godinama rado slušaju "Svetlo koje tražim" (i zapostavljenu, a odličnu englesku verziju "Corner of your eyes"), "Zoru", "Bombu", "Lazaricu"... Nema sumnje, međutim, da će se i u narednom periodu radovati oni koji, pre svega, vole Ivanine "prirodne lepote". Leto je u jeku, a pevačica, pored svega što je krasi, pride je i majstor za poziranje, pa će se, sasvim sigurno, brzo sa fudbalskog terena "vratiti" u ambijent kakav njenim fanovima najviše prija.