ZAPOSTAVILI smo decu i dozvolili smo im da se okrenu daljinskom upravljaču i telefonima. Vreme je da ih okrenemo pravim vrednostima, ponovo je vreme za "obraz uz obraz".

Ovo je u ponedeljak u Nišu, na promociji novog albuma "Van Goga", rekao frontmen legendarnog rok sastava "Van Gog" Zvonimir Đukić Đule.

Triptih izdanje, knjigu, disk-DVD i vinil "More bez obala" Đule je predstavio novinarima i otkrio da mu je za 33 godine rada benda to najdraži album:

- Album ćemo dugi niz godina deliti sa publikom, i verovatno će nas on u narednom periodu dovesti mlađoj publici. Krasi ga neposrednost i otvorenost, o njemu se nije dugo razmišljalo, to su pesme koje su došle u trenutku. Album nosi jake koncertne kalorije!

Pročitajte još -VAN GOGH VAM PREDSTAVLjA: Spot za pesmu "Možda baš sad" (VIDEO)

Đule ne krije velika očekivanja i za spot "Gotovo je sve", posvećen prošlom vremenu i čuvenoj emisiji "Obraz uz obraz".

- Spot je emotivno jedan od najvećih iskoraka u vizuelizaciji naše muzike - ističe Đukić. - Lepom vaspitanju "na asfaltu" učio nas je Gaga Nikolić, a prelepi osmeh Milene Dravić i njihova ljubav za sva vremena u današnjem nemirnom svetu sloganom "gotovo je sve, ponovo vreme za obraz uz obraz je" otvara novo-staro poglavlje, da vratimo familiju i okrenemo se deci. Za čulo mladog čoveka nije ono što dolazi sa malih ekrana. Našu decu ne smeju da vaspitaju nevaspitani ljudi sa nadimcima koji imaju epitete starleta.