Aleksandra Prijović oglasila se na društvenim mrežama, objavivši tužne vesti o smrti dede Bore Mihajlovića, za kojeg je, kako je više puta isticala, bila izuzetno vezana.

Aleksandra se zajedničkom slikom i emotivnom porukom oprostila od svog dede.

- Mili moj dekice, otišao si mi juče... Mnogo ćeš mi nedostajati... Me mogu da ti opišem moju tugu i bol... Nadam se da ti je tamo negde bolje i da te anđeli čuvaju... Voli te tvoja unuka najviše na svetu dekice moj... Zauvek - poručila je ona.

Podsetimo, Aleksandra se 21. juna 2018. godine u Beogradu udala za Filipa Živojinovića, a deda Bora zbog lošijeg zdravstvenog stanja nije mogao da prisustvuje venčanju i slavlju.

- Razmišljamo da ga dovedemo na svadbu, ali da bude tu neko sa njim sve vreme, eto čisto da bude malo, pa da ode da spava, ako to bude bilo izvodljivo uopšte. On je zdravstveno u redu, samo je dementan, pa zaboravlja s vremena na vrijeme i mene i sve nas u kući - rekla je Aleksandra pred svadbu.

PROČITAJTE I:  "BOGATA SIROTINjA" OSVAJA: Aleksandra Prijović predstavila novu baladu (VIDEO)

Inače, Aleksandru je tužna vest zatekla u Monte Karlu, gde je otputovala kako bi sa Filipom Živojinovićem proslavila 1. godišnjicu braka. Takođe, sa njima je na putu i sin Aleksandar.