FUDBALER Crvene zvezde Filip Stojković i njegova dugogodišnja devojka Anđela Miladinović venčali su se danas u crkvi u prisustvu užeg kruga prijatelja i članova porodice, a građansko venčanje i gala proslava za više od 300 zvanica organizovana je u elitnom beogradskom restoranu na Topčideru. Filip je, kao što je i najavio pre četiri meseca, za kuma odabrao fudbalera Fulama i nekadašnjeg napadača Partizana Aleksandra Mitrovića.

Sve brige i problemi zbog ispadanja Fulama iz Premijer lige mogli su da se zaborave, i Stojković je brzo preboleo poraz od Partizana u finalu Kupa, došlo je vreme za - kumstvo i veliko slavlje.

Veselju su, pored ostalih, prisustvovali Zvezdini prvotimci Vujadin Savić, Milan Jevtović i Milan Borjan, kao i bivši saigrači Miloš Degenek i Luka Adžić, sa suprugama, odnosno devojkama.

Mladenci sve vreme nisu skidali osmeh s lica. Anđela je imala predivnu belu, dugu venčanicu sa širokom suknjom učvršćenom žiponom, a mladoženja je bio u tamnom odelu. Do restorana su se dovezli u crnom "dodžu", a ispred su ih dočekali trubači bez kojih fešta nije mogla da prođe.

Pročitajte još: EKSTRAVAGANTNO VENČANjE: Udade se Džajina kći (FOTO)

Jedan od najveselijih bio je kum Mitar koji je velikodušno čašćavao muziku.

Filipu se završila naporna sezona i iskoristio je prvi slobodan termin da izgovori sudbonosno "da".

Kristina i Aleksandar Mitrović


PRIJATELjSTVO

Otkud baš toliko prijateljstvo fudbalera iz tabora večitih rivala, beka Crvene Zvezde i bivšeg asa Partizana, koje je ojačano kumstvom? Aca Mitrović i Žule Stojković znaju se još od detinjstva, i cimeri su iz dana mlade reprezentacije.

Snežana i Milan Borjan