Ćerka fudbalskog asa Dragana Džajića danas će izgovoriti sudbonosno "da" bratu Ane Ivanović, Milošu.

Na gala svadbenom veselju mladenci će okupiti čak 250 zvanica, a mlada će pored venčanice Vere Vang nositi haljinu koju je sama kreirala, kako se navodi, posebna kreacija imaće šlep od čak 4 metra.

Između ostalog, i rodbinu para zasigurno "trese" pozitivna trema. Ani Ivanović nije svejedno - ona na slavlje stiže sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, koji će osetiti čari srpskog veselja.

- Iako se drugi poznati parovi odlučuju na megalomanske svadbe sa čak 500 zvanica, Miloš i Dragana su rešili da to bude manja proslava. Stoga će se na svadbi Miloša i Dragane, koja će biti održana u restoranu elitnog prestoničkog hotela, naći 250 zvanica - rekao je izvor za Blic upućen u organizaciju ovog slavlja.
- Venčanica koju će nositi mlada stiže iz inostranstva, od čuvene kreatorke Vere Vang, a pre te haljine Džajićeva će nositi još jednu koju je sama kreirala. Napravila je haljinu o kakvoj je maštala kao devojčica i u njoj će izgledati poput princeze. Haljina će imati četiri metra dug šlep i zaista će izgledati bajkovito.

Agencija koja je zadužena za dekoraciju sale učiniće sve da se Draganine želje ispune:

- Miloš je odavno izabrao odelo koje će nositi, a u odabiru mu je pomogla sestra Ana. Enterijer restorana će biti dekorisan po najvišim standardima. Za goste iz inostranstva uveliko je obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, a na svadbi će se naći veliki broj poznatih ličnosti. Goste će, između ostalih, zabavljati folk zvezda Saša Matić. Porodice Džajić i Ivanović su presrećne zbog venčanja, a gosti polako pristižu u Beograd - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, jer su ovo sve detalji koje porodice mladenaca drže u strogoj tajnosti.

Zvanice na svadbi uživaće u najboljim i najskupljim pićima, kao i kulinarskim specijalitetima.

- U restoranu hotela u kojem će se odigrati svadbena proslava članova porodice sportskih zvezda, pored toga što će biti dekorisan kao u najlepšoj bajci, zvanicama će biti služena najukusnija i najskuplja hrana, kao i piće. Kako gosti dolaze iz svih krajeva sveta, tako će biti i posluženje. Pričali su da će uzeti meni koji po osobi staje 75 evra - kaže izvor za Blic, a nema sumnje da će se o ovome i te kako pričati.