Nikada nije bila tajna da je holivudske glumice Dženifer Aniston i Anđelina Džoli nisu u dobrim odnosima, a svemu tome je kumovao ljubavni trougao u kojem su se našle.

Aniston iza sebe ima dva propala braka, a prvi put se udala 2000. godine i to za kolegu Breda Pita.

Njihov brak je potrajao samo pet godina, a razlog njihovog razvoda navodno je bila upravo glumica Anđelina Džoli u koju se Pit zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit".

U razgovoru za "Veniti Fer" Dženifer je progovorila i o tom delu svog života i otkrila da je Anđelinu srela smao jednom i to na parkingu na kojem se snimala jedna scena serije "Prijatelji", u kojoj je Aniston imala jednu od glavnih uloga.

Pročitajte još - BRED PIT POKLONIO KUĆU DžENIFER ANISTON: Da li je to "palo" pomirenje?

Međutim, ono što je rekla Džolijevoj mnoge je rastužilo.

Naime, njihov susret se dogodio malo pre početka snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit", u kojemu su njen tadašnji suprug Bred i Anđelina imali glavne uloge.

Dženifer je ispričala da se zaustavila kada je videla Anđelinu, predstavila joj se i rekla: "Bred je tako uzbuđen što može da radi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate."

Pročitajte još - VIŠE NEMA SUMNjE: Dženifer Aniston i Bred Pit su opet zajedno

Naravno, nije mogla ni da naslutiti šta će se sve dogoditi u skorijoj budućnosti te da će je suprug ostaviti upravo zbog Anđeline, prenosi Mirror.

Bred Pit i Anđelina su se venčali 2014. godine, ali i njihov brak se sa nakon dve godine neslavno završio.

(b92)