ANIMIRANI mjuzikl "Ružnići", koji će se od petka prikazivati u bioskopima širom Srbije, predstavljen je u četvrtak na konferenciji za medije u "Mekdonaldsu" na Terazijama, u prisustvu glumaca i pevača koji su crtanim likovima pozajmili svoje glasove - Slavena Došla, Bojana Perića, Sare Jovanović i Ivana Jovića Ikca. Svečana projekcija ovog raspevanog filma je 12. maja u bioskopu "Sinepleks Delta siti" (14).

Pevačica i glumica Sara Jovanović rekla je da film ima divnu poruku za decu, da su "fenomenalni i priča i songovi" i naglasila da se smejala dok je radila.


PROČITAJTE JOŠ - Kako bi izgledao postapokalištični Beograd, prepun kanibala? Otkrijte u "Poslednjem putniku" (FOTO)

https://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:793248-Kako-bi-izgledao-postapokalisticni-Beograd-prepun-kanibala-Otkrijte-u-Poslednjem-putniku-FOTO


Glumac Slaven Došlo kazao je da mu je rad na filmu bio izuzetno zabavan i da voli što je lik kojem pozajmljuje glas negativac, jer mu je to mnogo zanimljivije nego da igra nekog "lepog, dobrog i na pravom putu". Njegov kolega Bojan Perić istakao je da mu je žao što i on nije dobio ulogu negativca, ali da je njegov lik mudar, pametan i pun saveta.

Član beogradskog rep benda VIP, Ivan Jović Ikac, izjavio je da je ovo bila prilika da učestvuje u slanju pozitivne poruke klincima i da koristi mikrofon u neke "toplije" svrhe, jer rep "vuče neke grublje stvari".