Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović srele su se danas na zakazanom ročištu u Prvom osnovnom sudu povodom krivičnog postupka koji je Ražnatovićeva pokrenula protiv Karleuše, a koje je trajalo 20 minuta.

Ceca je podnela tužbu protiv Jelene zbog njene izjave da je Ražnatovićeva pretila Zoranu Davidoviću Ćandi neposredno pre njegovog ubistva.

Jelena je stigla nešto pre 12 časova sva u crnom, sa tamnim naočarima na glavi, a nekoliko minuta kasnije pojavila se i Ceca. Obe pevačice stigle su na suđenje u pratnji svojih advokata.

Jelena Karleuša prva je ušla na suđenje, ali i prva izašala iz Prvog osnovnog suda. Kako piše „Alo!“, suđenje je odloženo zbog izuzeća, koje je Karleuša tražila.

Diva je samo prošla pored novinara, ne želeći da daje bilo kakve izjave, i to neraspoložena i nervozna.

Na drugoj strani, Svetlana Ražnatović je u pratnji svog advokata izašla vidno raspožena i nasmejana. Advokat Ražnatovićeve otkrio je šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice:

- Tražila je izuzeće sudije. Neka se izjasni bolje branilac. videćemo šta će da odluči predsednik suda po zahtevu za izuzeće- istakao je advokat.