PEVAČICA Danijela Karić (35) i koreograf Ivan Mileusnić (34), koji su 8. marta sklopili brak pred matičarem, u četvrtak su se na večnu ljubav zakleli i pred Bogom, u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Dok su ispred Hrama svirali trubači, na venčanje su stigli Danijelini roditelji Dragomir i Hafa. Mladin otac je nosio leptir mašnu sa dezenom srpske zastave, a trubače je kitio novčanicama od 100 i 500 evra.

Za njim su pristigli Danijelin stric Bogoljub sa ženom Milankom, kao i braća Simon de Karić i Bojan Karić sa suprugama i baba Danica koja se zamonašila. Mladenci su u narodnoj nošnji i sa opancima na nogama do Hrama stigli oldtajmerom.

Inače, Ivan je prošle godine zaprosio Danijelu upravo ispred Hrama Svetog Save, pa zato ne čudi što je tu održano crkveno venčanje.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Srećković Kubura: Još redovno treniram boks

Par je venčao vladika Stefan Šarić, inače duhovnik Cece Ražnatović, sa 10 sveštenika, a mladoženja nije mogao da sakrije emocije, pa je zaplakao u jednom trenutku na Danijelinom ramenu.


Foto ATA Images/Antonio Ahel

Sve vreme ju je čvrsto držao, s obzirom na to je u drugom stanju i uskoro će roditi njihovo prvo zajedničko dete, a njeno treće. Po obavljenom venčanju, mladenci su poručili da je najvažnije čuvati tradiciju, pa su opleli kolce.


Nevestin otac Dragomir i brat Simon sa mladencima i trubačima, Foto ATA Images/Antonio Ahel

PROČITAJTE JOŠ: Novi film Kventina Tarantina ulazi u trku za Zlatnu palmu

Od silnog uzbuđenja, mlada se spotakla i zamalo pala. Svadbeno veselje je, potom, nastavljeno u vili "Jelena". U svatove su stigli Merima Njegomir, Milka Forcan, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Marko i Marija Đurovski, Aleksandra Troicki...


Svat Dule Savić, Foto ATA Images/Antonio AhelMilanka, Bogoljub, Olivera i baba Danica, Foto ATA Images/Antonio Ahel

Foto ATA Images/Antonio Ahelž