BIVŠI suprug pevačice Nataše Bekvalac, IT stručnjak Luka Lazukić, osuđen je u četvrtak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovno, zbog telesnih povreda koje je naneo ženi prošle godine u aprilu. U sudu je u četvrtak održana završna reč, a sudija je odmah izrekao presudu koja znači da ukoliko Luka ponovi isto krično delo u naredne tri godine, onda će se primeniti deo odluke o bezuslovnoj kazni od osam meseci zatvora.

Lazukićev advokat Đorđe Kalanj najavljuje, za "Novosti", da će protiv presude biti podneta žalba.

- Ovo je prvostepena presuda, nezadovoljni smo odlukom suda i kada budemo dobili pismeni otpravak presude, napisaćemo žalbu - rekao je Kalanj kratko za naš list ne želeći dalje da komentariše presudu.

Advokat pevačice Zoran Ateljević je kazao da je zadovoljan presudom jer je upravo to bio predlog odbrane. Suđenje je počelo nekoliko nedelja nakon što je Lazukić sredinom aprila 2018. fizički napao Natašu u porodičnom stanu na Dedinju, a ona ga tužila za porodično nasilje.


PROČITAJTE JOŠ - UŽASNI DETALjI: Luka vukao Natašu Bekvalac po stanu i udarao u ranu od carskog reza?Foto N. Skenderija

DAN POBEDE ISTINE

NATAŠA Bekvalac se nakon presude Luki Lazukiću oglasila na "Instagramu" i sa pratiocima podelila svoje emocije napisavši uz haštag "nisi sam":

- Danas je za mene poseban dan. Dan istine i pobede ljubavi za mene i moju decu. Volim vas.

Poruku je Bekvalčeva objavila uz snimak svog nastupa koji je imala veče pre donošenja presude, pa se zahvalila publici, a onda uputila i poruku fanovima aludirajući na ishod suđenja Lazukiću.