Izvođači izdavačke kuće Bassivity Digital, sa gostima iz regiona, okupljeni sinoć u Hali Sportova pokazali su zašto važe za trenutno najpopularnije muzičare na našim prostorima! Tokom showcase koncerta koji je trajao duže od 3 sata, na sceni su se smenjivali Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, Balkaton Gang. Svaki od nastupa izazvao je ovacije publike koja je brojala više od 4,500 ljudi.

Ova tradicionalna manifestacija ove godine održana je pod sloganom "Mi smo kultura", a s obzirom na ekspanizuju hip hop kulture na našim prostorima i popularnost izvođača, ovaj  showcase bio je najveći do sada!

Početak večeri bio je rezervisan za nastup mladih repera okupljenih u grupi "Indigo", a zvanični deo koncerta otvorila je legendarna grupa VIP. Reksona i Ikac izveli su hitove "Znam da mogu", "Rasut u komade", "Moj život" i oduševili publiku.Arafat i Elon zamenili su ih na sceni, a Halu Sportova je "do ludila" dovelo izvođenje pesama "Nemam vremena za to", "Lava" i Bez sna" rnb prinzece Sare Jo. Naša najveća mlada muzička zvezda imala je posebno osmišljen nastup, sa plesačkim formacijama i specijalnim efektima.


Bassivity Digital showcase 2019 ostaće zapamćen kao do sada najveći ovakav događaj, a o utiscima će se još dugo pričati. Iz trenutno najproduktivnije izdavačke kuće na našim prostorima, Bassivity Digital, najavljuje brojne muzičke novitete kao i nastupe njihovih izvođača na najvećim festivalima u regionu.