Uprkos tome što su papire za razvod predali još u septembru 2016. godine, mediji spekulišu da Anđelina Džoli želi opet da osvoji Breda Pita, i da u tome leži razlog njenog konstantnog odugovlačenja sa definitivnim razvodom braka.

Bred Pit i Anđelina Džoli, venčali su se 2014. godine posle osmogodišnje veze. Dokumenta za razvod braka, glumci su predali u jesen 2016. godine, ali, kako navodi britanski list The Sun, Džolijeva ipak želi da sačuva brak i održi porodicu na okupu.

Tabloid navodi i izjavu anonimnog izvora koji je blizak slučaju: „Anđelina je Bredu jasno stavila do znanja da želi da ponovo bude u vezi s njim“.

Međutim, kako prenose brojni tabloidi, bez obzira na sve, Pita uopšte ne interesuje ideja o pomirenju.

PROČITAJTE JOŠ - Džolijeva i Pit postigli konačan dogovor o starateljstvu

„Bred samo želi da se sve napokon reši. Sve je moglo biti gotovo i pre godinu dana ali Anđelina odugovlači proces“, tvrde neimenovani izvori.

Portal dailymail.co.uk prenosi izjave predstavnika glumaca, koji su navodno rekli da Anđelina „odugovlači sa razvodom u nadi da će se pomiriti sa Bredom“.

The Sun se takođe poziva na izvore koji tvrde da Anđelina želi Breda ponovo na okupu sa decom, u okviru zajedničke porodice, i da zbog toga čini sve da oteža svaki korak do konačnog razvoda braka.

Anđelina i Bred imaju troje biološke dece: Šajlo, Vivijen i Noks i troje usvojene dece: Medoksa, Paksa i Zaharu.

Par je poslednji put viđen zajedno u februaru ove godine, u jednoj advokatskoj kancelariji u Los Anđelesu.

(RTS)