ĆERKA Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, posle uspešnog prvog singla "Savršen par", obradovala je svoje obožavaoce novom pesmom i spotom "Rane", što je izazvalo pravi "bum" na "Jutjubu". Video je u ponedeljak po podne, samo dan posle postavljanja, imao skoro dva miliona pregleda, a prvi milion je "pao" samo devet sati posle objavljivanja. Nema sumnje da će se brojka značajno povećavati iz dana u dan.

- Dragi moji, znam da ste bili nestrpljivi da čujete moju pesmu "Rane", a i ja sam jedva čekala da vam je predstavim i da vam se kroz svoj rad odužim i zahvalim za neizmernu ljubav i podršku, i poklonim vam najbolje od sebe - napisala je ispod spota na "Jutjubu" Anastasija.


PROČITAJTE I: VIDEO: "Rane" Anastasije Ražnatović ugledale svetlost danaTekst za pesmu je napisao Milan Radulović Laća, a za muziku i aranžman pobrinuo se Darko Dimitrov. Mnogi smatraju da Cecina ćerka nikad nije bila provokativnija, iako u spotu nema golotinje. Komentari, koji se uveliko broje hiljadama, prepuni su hvalospeva poput "Strašno prijatna pesma bez neukusa i kiča", "Devojka je ispred našeg vremena, pravo osveženje", "Pesma ima manu, traje kratko", "Lepo i moderno, veliko bravo za tebe"...