Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri i kroz šta je sve morala da prolazi u timovima u kojima je igrala, ali i kakve su sve predrasude ljudi imali kada je njen posao u pitanju.

-I dok sam igrala košarku svi su govorili: "Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa, zarađuje pare, kupuje skupe automobile". U tom jednom timu kad odeš hoće predsednik da spava sa tobom. Trener ti ne da da igraš zato što hoće da forsira jednu, drugu. Ti plačeš, lupaš glavom o zid - rekla je Milica.

Dabovićeva ne krije i da je zbog čitave situacije u kojoj se našla, nekoliko puta sebi pokušala da oduzme život.

- Meni su zamerili pre neki dan kad sam izjavila da sam par puta htela da izvršim samoubistvo zato što sam imala užasne godine u karijeri, jer su me ponižavali, šikanirali. Ja sam ceo život zarađivala sa svoje dve ruke, sa svoje dve noge - istakla je košarkašica.

STEFANOV TATA SE VRATIO

Proslavljena košarkašica Milica Dabović gostovala je u poznatoj emisiji i tom prilikom otvorila je dušu i otkrila intimne detalje vezane za svoju porodicu.

– Rodila sam dete prvenstveno za sebe, za svog partnera. Posle svih tih silnih medalja koje sam osvojila to je bilo nešto za šta sam ja živela. Smatrala sam da je jednoj žena to zapravo najveća medalja, da budeš ostvarena kao majka, ako to želiš – istakla je Milica i dodala:

– Međutim na današnji dan, njegov otac je zaista divan. Tata se vratio, tu je. Zaista je uz nas – rekla je košarkašica za “Magazin In”.