GLUMICA Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić postali su u sredu roditelji. Jelisaveta je u Los Anđelesu, ujutru oko pet časova po našem vremenu, rodila devojčicu koja je dobila ime Petra, a porođaj je protekao u najboljem redu. Na "Instagramu" se oglasila sestra glumice, Milica Orašanin, koja je takođe u Los Anđelesu, ne bi li pružila svu potrebnu pomoć Jelisaveti. Postavila je fotografiju sa balonima koji su ispisali ime bebe. Odmah su usledile čestitke brojnih prijatelja i rodbine.

PROČITAJTE JOŠ - Jelisaveta Orašanin pokazala trudnički stomak

Pre nepune dve godine je, dok je Miloš nosio dres moskovskog CSKA, kao bomba odjeknula vest da su glumica i plejmejker odlučili da vezu, koja je tad trajala tek nekoliko meseci, krunišu brakom. Venčali su se 25. juna 2017. u Beogradu. Ljubav sa Teodosićem je u početku krila i tajno odlazila u prestonicu Rusije. Milošu se posebno dopadalo to što, za razliku od njegovih prethodnih devojaka, Jelisaveta nije jurila za njim.

Njih dvoje žive u Los Anđelesu od 2017. Teodosić nije ostvario značajniju karijeru u NBA ligi pa je nedavno dobio ispisnicu u LA Klipersima. Spekuliše se o njegovom povratku u Evropu, međutim, proslavljeni košarkaš, upravo zbog porođaja svoje drage, nije do sada hteo da žuri sa izborom novog kluba i grada gde će porodica ubuduće živeti, već je odlučio da prinova dođe na svet u Los Anđelesu.

MAGIČNA ČETVORKA

SUPRUGA Vlada Divca, Snežana, čestitala je na "Tviteru" novopečenim roditeljima i otkrila da je ime Petra omiljeno među košarkašima. Osim Teove ćerke, tako se zovu i naslednice Vladimira Radmanovića, Nikole Lončara, kao i njena i Divčeva usvojena ćerka.

- Petra Divac, Lončar, Radmanović, Teodosić. Da ste nam žive, zdrave i srećne - tvitovala je Snežana Divac.

Foto Instagram/micipicasso