Estradne ličnosti i glumci oglasili su se povodom seks-afere između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koja ovih dana trese ceo region. Pevačici su podršku pružile Seka Aleksić i Aca Lukas, dok se Sergej Trifunović obratio “dušmanima”.

Pročitajte još:Karleuša objavila još jednu prepisku sa Vranješom i otkrila intimni detalj kojim demantuje objavljenje slike (FOTO)

SEKA: NE STAJTE JOJ NA MUKU

MADA godinama ne razgovaraju i nisu u dobrim odnosima, Jelenu je u jeku skandala zbog navodne afere u braku i obnaženih fotografija, podržala i folk pevačica Seka Aleksić. Ona je na "Instagramu" objavila ovo:

- Bez obzira na sve, treba imati u vidu da ova žena ima, pre svega, dvoje dece! Da je majka, ćerka, supruga... Ne stajte joj na muku! Ljudski je!

Pročitajte još: KARLEUŠA I FUDBALER U NOVOM SKANDALU: Vrele poze za Vranješa ili nameštaljka

LUKAS: MUŠKARCI NE UDARAJU NISKO

U ZNAK podrške koleginici u sukobu sa Vranješom, žestokom porukom na "Instagramu" oglasio se Aca Lukas, napisavši da fudbaler nikada ne bi udario tako nisko da je pravi muškarac:

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se, Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci. Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili, su indijančine. E, ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi, "ni sa ove ni sa one strane Drine". Oni su samo mangupi, za u Drinu! Sramota.

SERGEJ: UVEK NA STRANI PROGONjENIH

KARLEUŠU je javno podržao i glumac Sergej Trifunović, koji je na "Tviteru" napisao: "Podrška Jeleni Karleuši. Jeb'te se dušmani". Onda je u jednom od komentara dodao i da je on uvek na strani progonjenih.