OGNjEN Vranješ, za koga se spekulisalo da je bio u vezi sa pevačicom Katarinom Grujić, jedan je od najekscentričnijih fudbalera na ovim prostorima. Kada je 2010. sa moldavskim Šerifom u Zagrebu eliminisao Dinamo, pobedu je proslavio u majici "delija", što je iznerviralo domaćine. Veliku prašinu u BiH podigao je kada je na ruci istetovirao granice Republike Srpske.

Strast prema tetovažama donela mu je nedavno nove probleme preko Drine, kada je istetovirao lik četničkog vojvode Momčila Đujića. Vranješ je u septembru 2018. osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu jer je na "Instagramu" objavio fotografiju sa tribina sa utakmice AEK - Ajaks, gde se vide neredi, uz komentar: "Dobrodošli u pakao".

Trenutno igra u belgijskom Anderlehtu.

Pročitajte još - NIKOME NISAM UZEO TELEFON, NITI SAM IKOME PRETIO: Oglasio se Duško Tošić, pa poslao jaku poruku svojim i Jeleninim neprijateljima!

U žižu javnosti ovaj fudbaler iz Republike Srpske dospeo je pre nekoliko dana kada je odjeknula vest da je u ozbiljnoj krizi i brak Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Prema pisanju medija, Tošić je u telefonu svoje supruge pronašao prepisku sa Vranješom, što je dovelo do svađe poznatog para, ali i dvojice sportista.

Sve je, navodno, počelo u novogodišnjoj, noći kada je pevačica prekinula nastup jer je Duško poslao piće devojci za susednim stolom, a raspravu su nastavili kod kuće. Ako je verovati pisanju tabloida, fudbaler je u jednom trenutku zgrabio Jelenin telefon i u njemu video poruke bosanskog kolege, što je kulminiralo razmenom teških reči između njih dvojice. Tošić mu je, navodno, poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu i da će se obračunati s njim, a Vranješ je uzvratio psovkama i uvredama, i za srpske medije poručio da se nikoga ne plaši:

- Ja sam s one strane Drine. Ne sa ove, gde su šatro mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču. Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima.

Pročitajte još - JELENA KARLEUŠA O RAZVODU: Sa mojim brakom je sve ok!

Zbog spekulacija o krizi u braku, poznati par se oglasio na društvenim mrežama demantujući te priče, a Duško je negirao da je bilo kome pretio.

Nekoliko dana ranije Jelena je porukom na istoj društvenoj mreži, uz zajedničku fotografiju sa suprugom, objasnila da je u njihovom odnosu sve u redu.

Portal Telegraf.rs objavio je da je jedini vid komunikacije Karleuše i Vranješa, koji je javno dostupan, poruka na društvenim mrežama u kojoj je pevačica javno kritikovala selektora srpske reprezentacije Mladena Krstajića što nije pozvao Duška u nacionalni tim. Vranješ je zatim "skrinšotovao" njenu objavu, pa je uz svoju poruku, u kojoj "proziva" Tošića, objavio i tagovao Jelenu.

- A je li realno da pored smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu, halo, budi realna malo - napisao je Vranješ.