Popularnoj folk pevačici Gogi Sekulić u utorak se ostvarila davnašnja želja da postane majka! Ona je na svet donela svoje prvo dete, sina kojem su ona i njen nevenčani suprug Uroš Domanović dali neobično ime Vasilij Andrej, koji je po rođenju od lekara dobio najvišu ocenu - desetku.


Nakon što je Pink.rs prvi obelodanio srećne vesti, oglasila se i sama pevačica putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram.


- Danas smo postali najbogatiji ljudi na svetu! Ljubimo vas i volimo Vasilij Andrej, Uroš i ja - napisala je pevačica, koja je za porođaj, kako saznajemo, izdvojila pravo malo bogatstvo!

PROČITAJTE JOŠ: ČESTITAMO: Goga Sekulić rodila sina (FOTO)


Čim je ostala trudna, Goga je odlučila da porođaj obavi u Cirihu, u jednoj od najprestižnijih privatnih klinika. Dobro se informisala i raspitala, a njeni prijatelji, koji godinama žive u Cirihu, odmah su joj stavili do znanja da će za to morati da izdvoji ogroman novac, o čemu ona nijednog trenutka nije ni razmišljala, jer je želela samo najbolje za sebe i svoje dete - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs i dodaje:


- Uopšte joj nije bilo bitno što je tamo sve to toliko skupo. Jednostavno, nije želela da se opterećuje i da brine, već da bude spokojna, sigurna da će sve proteći u najboljem mogućem redu i da će ona i beba imati najbolju negu. Zbog toga je odabrala jednu od najskupljih privatnih klinika u Cirihu, gde je samo za porođaj carskim rezom izdvojila čak 25.000 evra! To je baš veliki novac, ali Goga nijednog trenutka nije oklevala, jer je stvarno prezadovoljna tretmanom koji ima u bolnici, timom iskusnih stručnjaka i porođajem, koji je prošao u najboljem redu. Takođe, Vasilij Andrej dobio je švajcarsko državljanstvo, budući da je rođen u Cirihu - otkrio je za naš portal izvor blizak pevačici koja je, nema sumnje, zauzela lidersku poziciju na listi najskupljih porođaja kada su pripadnici domaće estrade u pitanju.

(pink.rs)