ZBOG folk pevača Darka Lazića, koji je već desetak dana na oporavku u banji Selters kod Mladenovca, nisu pojačane mere obezbeđenja u toj ustanovi, niti mu, kako tvrde tabloidi, prete zelenaši. To je u petak ekskluzivno za "Novosti" potvrdila direktorka Instituta za rehabilitaciju dr Snežana Kostić.

Pročitajte još: DARKO LAZIĆ PRIŽELjKUJE SINA: Marinina trudnoća mu dala novu snagu

- Nije istina ni da će Darko Lazić da peva zaposlenima u banji za doček Nove godine, iako su mnogi mediji to objavili - kaže nam dr Kostić. - Dok je god Lazić u našoj ustanovi kao pacijent, tako ćemo se prema njemu i odnositi. Bitno je da njegov oporavak teče po planu i da se svakodnevno sprovodi program njegove rehabilitacije.

Sa Darkom, koji je o trošku zdravstvenog osiguranja smešten na banjsko lečenje, boravi i njegova majka Branka, ali ona plaća smeštaj kako bi bila uz sina.

Pročitajte još: DARKO LAZIĆ SE PODIGAO IZ KREVETA: Sestra ga u kolicima vodila da se okupa

- Od ponedeljka, Laziću će se pridružiti i njegova verenica Marina Gagić, jer ima mesta i za nju, ali će i ona morati sama da snosi troškove boravka - kaže Kostićeva za naš list.

Inače, u banji Selters u ponudi su i komercijalni apartmani, tako da će folkeru tokom rehabilitacije moći da se pridruže i ostali članovi porodice, prijatelji, ali i obožavaoci.

Darko Lazić upućen je na banjsko lečenje u trajanju od 21 dan, ali stručnjaci procenjuju da će njegov boravak tamo potrajati 15 dana duže, jer je reč o politraumatizovanom pacijentu.

U petak smo pozvali i Darkovog prijatelja Miljana Vračevića, koji je u najtežim trenucima bio uz folk pevača. On je za "Novosti" kazao da se Lazićev oporavak u Selters banji u Mladenovcu odvija predviđenim tokom:

- Sve je standardno, Darkov oporavak ide kako treba.