FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održaće u subotu, tačno u podne, koncert u severnom delu Kosovske Mitrovice, u znak podrške Srbima na Kosovu i Metohiji kojima je život dodatno otežan posle odluke Prištine da uvede takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije. Slavna pevačica nastupiće u blizini Studentskog centra, a za "Novosti" poručuje da s nestrpljenjem očekuje trenutak da tamo zapeva.

Pročitajte još: PROTEST NA KOSMETU: Penzioneri podigli glas protiv taksi iz Prištine (Foto Video)

- Idem srcem na Kosovo, moja obaveza je da kao javna ličnost podržim svoj narod - rekla je za "Novosti" Ražnatovićeva, koju mnogi zovu "srpskom majkom". - Nemam strah, već želim da deca na Kosovu i svi građani osete da imaju našu podršku koja im je u ovim teškim trenucima neophodna. Pozvana sam od strane ljudi koji su organizovali koncert i bez bilo kakvog razmišljanja sam prihvatila jer smatram da je to bitno za narod na Kosovu.

Na pitanje šta će poručiti Srbima u južnoj srpskoj pokrajini, Ceca nam kaže:

Pročitajte još: CECA RAŽNATOVIĆ O VERIDBI SINA: Rano je da postanem baka

- Jasno je svima da je ljudima na Kosovu veoma teško. Situacija je takva kakva jeste i svi očekujemo da će imati pozitivan ishod. Samo želim da budu dobro, da budu srećni i da prestojeće praznike provedu u miru i slozi. Želim da tih nekoliko sati koliko će trajati koncert budu radosni, nasmejani i da znaju da imaju podršku.