POP pevačica Nataša Bekvalac u četvrtak je u beogradskom restoranu "Magaza" predstavila spot za duet sa "Magla bendom" pod nazivom "Neprijatelj". Plavokosa Novosađanka je na promociju došla nasmejana, u crnom kompletu, u sandalama i bez čarapa. Nataša je istakla da joj se pesma dopala na prvo slušanje i da je saradnja sa momcima iz ove grupe za nju bila prava "magija".

- Imam mnogo razloga da se ponovo smejem i ovo je druga pesma koju sam objavila u kratkom periodu - kaže, za "Novosti", Nataša. - Mnogo je želja i planova za narednu godinu. Sve ide uzlaznom putanjom, a valjda je bilo i vreme. Najveća želja mi je da 2019. održim koncert u Beogradu povodom 20 godina karijere. Žene se posle 20 godina čašćavaju bundama, cipelama, satovima i drugim stvarima, a ja bih volela da počastim sebe koncertom. Još ne znam tačno gde će biti održan.

PROČITAJTE JOŠ - Nataša Bekvalac: Ponovo ću voleti sebe

Posle porodične drame, koju je doživela proletos kada ju je suprug Luka Lazukić, navodno, pretukao, Nataša kaže da ne voli da se osvrće na loša iskustva i da je vreme za lepe stvari.

DOČEK U ZAJEČARU PEVAČICA će Novu godinu dočekati radno. - Kada nisam trudna, uglavnom radim za Novu godinu - kaže Nataša kroz osmeh. - Pevaću na trgu u Zaječaru.

- Ne volim da pravim rezime jer me to asocira na kraj nečega. Gurnula me lepa kreativna energija. Baš sam zajahala na tom talasu. Mislim da se to vidi u onome što radim i u energiji koju emitujem. Dižem se polako, ne mogu da kažem da sam potpuno dobro, ali na dobrom sam putu. U svemu nalazim izvor energije. Iza mene ne stoji uspešan muškarac, već moja majka, koja mi pomaže oko dece. Nisam baš tako čvrsta i jaka kao što izgledam. Vrlo sam osetljiva, reagujem na energiju i neke stvari baš umeju da me slome.

Na pitanje kako posle svega gleda na ljubav, Nataša, za naš list, kaže:

- Živim ljubav, ona je u svakom vidu dobrodošla. Kada bih prestala da verujem u ljubav, prestala bih da verujem u život i njegovu lepotu. Inspiraciju sam nalazila u muškarcima, do sada sam se dva puta inspirisala. Možda će naići i neka treća inspiracija.

KAD SE SKLOPE KOCKICE

PEVAČ "Magla benda" Vladan Savić naglasio je da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Natašom:

- Ovo je naš prvi duet u karijeri. Trebalo je da se desi prava pesma, dobra energija i da se sklope kockice. U ovom slučaju poklopilo se milion kockica.