Izvršni direktor Diznija Bob Iger najavio je drugu Star Wars igranu seriju koja se sprema za striming servis, zvanično nazvan Disney+.


Serijal će biti prednastavak (prequel) za Rogue One: A Star Wars Story, a u njemu ćemo pratiti Kasiana Andora godinama pre nego što će krenuti na najvažniju misiju u istoriji franšize.


Dijego Luna će ponovo tumačiti ulogu Andora.Pročitajte još: Star Wars igrana serija baviće se MandalorijancimaIzuzetno mi znači to što ću se vratiti u Star Wars univerzum," izjavio je Luna. “Imam toliko lepih sećanja o sjajnom poslu koji smo obavili i prijateljstvima koja sam stekao na tom putovanju. Pred nama je fenomenalna avantura, a ovaj format će nam omogućiti da istražimo lik Kasiana mnogo detaljnije."

Dizni veli da će prdnastavak biti "uzbudljivi špijunski triler" fokusiran na, jelte, špijunažu i opasne misije koje će probuditi novu nadu u galaksiji. Serija će se dešavati u doba Imperije i tokom godina formiranja Pobunjenika, a snimanje počinje u toku sledeće godine. Datum premijere još uvek nije poznat.
Izvor: IGN Adria