PROSLAVLjENI italijanski di-džej Đanluka Vaki (51) boravio je u Beogradu, gde je bio gost u subotu uveče na žurki u "Belekspo centru".

Vaki je doputovao na poziv jednog poznatog brenda iz oblasti kozmetike koji je prošle godine u Beograd doveo Naomi Kembel, a pretprošle Paris Hilton.

Prema nezvaničnim informacijama, prvobitno je planirano da se kontroverzni Italijan samo pojavi na žurki i kao specijalni gost pozdravi okupljene, međutim, na njihovo insistiranje, seo je za miks pult i prikazao deo svoje magije u novobeogradskoj hali. Očigledno zadovoljan posle burne noći u srpskoj prestonici, Vaki se, bez ikakvih tragova umora, odmah u jutarnjim satima ukrcao u avion i na "Instagram" postavio sliku kako doručkuje.

PROČITAJTE I: Vlatko Stefanovski: Folklor je šaren kao ćilim

Uz gostovanje na ovoj zabavi, Vaki je prethodno trebalo da bude zadužen i za žurku ispred "Megatrenda" na Novom Beogradu u petak 21. septembra, ali je taj angažman u međuvremenu otkazan od strane univerziteta. Italijanski milioner je poznat kao zvezda "Plejboja", ali i "Instagrama", gde ima više od 11 i po miliona pratilaca. "Zaludeo" je svet seksi plesom sa mnogo mlađim devojkama, a fotografiše se najčešće u kupaćim gaćama, na jahtama i pored bazena.

Strast su mu i tetovaže, a samog sebe toliko voli da je na leđima istetovirao - svoj lik.

UŽIVAO I STIVEN BELAFONTE

ŽURKI je prisustvovao i Stiven Belafonte. Holivudski producent, bivši muž pevačice Mel Bi, trebalo bi da pomogne novoformiranoj srpskoj grupi "Harikejn", koja je takođe nastupila u "Belekspo centru", u proboju na svetsko tržište. "Harikejn" predvodi Sanja Vučić, predstavnica Srbije 2016. na "Evrosongu", a u grupi su još dve devojke, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

- Projekat je svež, postojimo tek nekoliko meseci - priča za "Novosti" Sanja. - Ovo nam je bio prvi ozbiljniji nastup. Sve je proteklo kako treba, žurka je bila neverovatna, a Vaki sjajan kao di-džej. Baza nam je na Karibima, stvaramo na engleskom. Fokusirani smo na inostrano tržište. Mislim da je Belafonte bio zadovoljan posle ovog našeg nastupa.