BEOGRAD - Bajaga i “Instruktori” će, u sklopu promocije aktuelnog albuma "U sali lom", održati veliki beogradski koncert 1. decembra u "Štark areni", najavili su u petak organizatori. Biće to njihov drugi nastup u najvećoj hali u regionu.

Prvi put su "Arenu" napunili u decembru 2006, a solistički koncert u Beogradu će održati pet i po godina posle nezaboravnog spektakla na Kalemegdanu 2013.

Uz mnoštvo starih hitova i pesama sa novog albuma, bend najavljuje specijalna iznenađenja za svoje obožavaoce.

Bajaga i “Instruktori” su u aprilu objavili dvanaesti studijski album "U sali lom", koji je odlično prihvaćen od publike, što se najbolje vidi na koncertima.

PROČITAJTE JOŠ - TRIJUMF BAJAGE I “INSTRUKTORA” U PULSKOJ ARENI: Ljubav niko ne može da zabrani

Zvanično su do sada prezentovana tri video singla - za naslovnu pesmu, za baladu "Bilo bi lako" i za numeru "Može da te ubije grom", a status hita su stekli i duet Bajage i Žike Milenkovića "Severac", nostalgična "Noćima sanjam", poletna "Savršen dan"...

Momčilo Bajagić rekao je organizatorima da je srećan što je koncert zakazan u vreme kada se svira unutra.

"Naš koncert sigurno neće omesti kiša. Ima povoda da se vratimo u našu najveću halu. Turneja na kojoj izvodimo odabrane stare hitove, uz nove pesme, prolazi fenomenalno. Svirali smo, između ostalog, u pulskoj 'Areni', na 'Egzitu', a publika sada može da očekuje proširen repertoar, jer je Beograd, ipak, naš grad. Biće dosta gostiju, ali ne bih otkrivao imena. Spremamo pravi spektakl", kazao je Bajaga.