Konačno možemo videti kako Brie Larson izgleda u kostimu Captain Marvel, mada bi glumica realno trebalo da razmisli pre nego što najavi "rušenje interneta", jer pod tim "terminom" podrazumevamo bar dobar tizer-trejler, piše IGN Adria.

Na naslovnici EW je superheroina u "ratnoj opremi" koja nam je poznata iz stripova, ali je malo ipak dorađena za MCU.

EW takođe potvrđuje da film neće biti tradicionalna "izvorna priča", te da će Carol Danvers u njemu već imati svoje moći i priključiti se vojnom odredu rase Kree, pod nazivom Starforce. Film je smešten u vesele devedesete, a Samuel L. Jackson tumači mladog Nicka Furyja, sa oba oka, a bogami i kancelarijskim stolom u SHIELD-u.

PROČITAJTE JOŠ - Šta se dešava sa CGI-em u Marvelovim filmovima?

Jude Law je Kreeški (ako je tako pravilno, ko će znati, prim. aut.) vojni komandant, dok je Ben Mendelsohn Talos, vožd Skrulla u invaziji na Zemlju. Tako će, uostalom, Carol saznati sve o svojoj prošlosti i poreklu i nadvladati Skrullse.

Brie Larson je izjavila o svom liku sledeće: “Ona ne može da ne bude svoja, ume da bude agresivna, napadna, bez dlake na jeziku. Ume da bude brzopleta, zbog čega je sjajna u borbi jer je na prvim linijama fronta, i naređenja ne zanimaju. To, takođe može biti i njena veća mana."

EW je takođe objavio i kadar iz filma, koji ništa naročito ne otkriva: Osim naslovnice i ove fotke, i dalje ne znamo ništa konkretno o Captain Marvel, osim da će klinci poludeti za školskim sveskama sa njenim logotipom. ''Captain Marvel'' stiže u bioskope 8. marta 2019. godine.

Vesti iz Rubrike