Porodicu srpske princeze Katarina Oksenberg, ćerke Jelisavete Karađorđević, zadesila je nova tragedija. Katarina i dalje vodi bitku da izbavi ćerku Indiju iz kandži seks kulta, a sada se njenoj porodici desila nova drama. Naime, sin njenog bivšeg supruga Kasper Van Dien mlađi (16) skinut je sa vešala i lekari se bore za njegov život.

Dečak, koga je Katarina Oksenberg gledala kao svoje dete dok je bila u braku sa njegovim ocem, pokušao je samoubistvo vešanjem u psihijatrijskoj bolnici.

PROČITAJTE JOŠ - KARAĐORĐEVIĆI OČAJNI: Srpska princeza nestala u Njujorku

On je pao u komu, a Keri Mičam, majka dečaka, i unuka američkog glumca Roberta Mičama, objavila je na društvenim mrežama da sumnja da će se njen sin Kasper izvući, javili su svetski mediji.


"Moj sin se obesio. Ne reaguje i ne diše dobro. Ne znamo da li će preživeti", rekla je zua portal "Radar online".

SEKTA
Nekseum već skoro dve decenije propagira "samorazvoj kroz razne radionice i kurseve". Tokom godina brojni bivši članovi i sledbenici tvrdili su da se zapravo radi o sekti koja iskorišćava svoje slebenike, i apelovali na zvaničnike da intervenišu. Međutim, optužbe nikada nisu podignute.

Kako kaže neimenovani izvor on je bio očajan jer ga je nedavno ostavila devojka, i zbog loših odnosa sa ocem od kog se udaljio.

Doskorašnji suprug Katarine Oksenberg, glumac Kasper Van Dien, bio je oženjen dečakovom majkom četiri godine tokom devedesetih, i imaju dvoje dece Boa i Karolinu.

Izvori magazina navode da se dečak borio sa psihičkim poremećajima poslednjih meseci.

Od tada ne postoje natpisi šta se tačno dešava sa dečakom, on je i dalje u bolnici, a glumica se paralelno bori da oslobodi svoju ćerku Indiju iz sekte.


Prema poslednjim saznanjima, kako piše "Daily Mail", Elizabet Smart koja je preživela i pobegla je iz sekte koja seksualno iskorišćava korisnike pokušala je da spase Indiju Okseberg.

Ona je napisala "divno i srceparajuće pismo" dvadesetsedmogodišnjoj devojci, ali ona na njega nije odgovorila.

PROČITAJTE JOŠ - Indija nije nestala

Sada poznata glumica pokušava da svoju ćerku koja je potpuno posvećena kultu NXIVM ubedi da se vrati kući i izbegne komplikacije i hapšenje, piše portal "Hollywood Life".

Glumičina ćerka India je deo ovog surovog kulta od 2011. godine, ali se tek nedavno saznaloo čemu se radi.

Vođa kulta Kit Ranier i istaknuti član Alison Mak krajem jula su uhapšeni, a neizvesno je šta će se ubuduće dešavati.


(B92)