GENERACIJE je pamte kroz popularnu dens grupu Kolonija koja je 22 žarila širom regiona. Prošle godine Indira Levak krenula je u samostalni muzički projekat pod imenom „Indira Forca“ najavljujući da će pokazati svu svoju muzičku širinu te da od njenog prvog samostalnog albuma koji izlazi sledećeg meseca publika može da očekuje neočekivano. Na novom 13 albumu, a prvom samostalnom, je 13 pesama od kojih 12 potpisuje Indira, među njima i pesma „Dođi“ koju je Indira posvetila suprugu. Neke od novih pesama Indira je otpevala na koncertu u Baru gde je bilo nekoliko hiljada fanova iz Crne Gore i regiona.

Pročitajte još: LETNjI HIT ZA VRELE NOĆI: Indira objavila spot za pesmu “Istina i laž”

Kao i na hiljadama koncerata u grupi Kolonija, sada solo pevačica „Indira Forca“ na koncertu u Baru u okviru manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” pokazala je zadivljujuću enegriju pevajući hitove čije se vreme meri decenijskim trajanjem, i ponovo dokazala da je pravi izbor za odličan provod.

U proteklih 22 godine vatrena žena na sceni, uz brz, a do perfekcije uigran ritam , sa osobenom umetničko–erotičnom notom osvaja publiku različitih životnih dobi, i muške i ženske populacije.

- Mene je obeležio, ritam, energija, koja se oseti na pozirnici. To sa godinama ne jenjava, naprotiv, sve više se rasplamsava, kazala je vedra Ira u Baru gde je nastupila sa zgodnim plesačicama.

Pročitajte još: POSLE DVE DECENIJE: Indira napustila ''Koloniju''

Indira ističe da se raduje prvom samostalnom albumu.

- Pesme su završene, čekamo tisak i distribuciju. Jako sam se potrudila, jako sam uložila emocija, truda, i ljubavi dala u taj album. Ima tu lepih dueta, fantastičan duet sa Alenom Islamovićem. Ja sam Slavonka i naravno biće tu i tambure, tambura mi je u srcu. Biće tu enerije na koju je navikla moja publika, lepih balada, jedna urbana produkcija. Okupila sam najbolji tim autora iz Hrvatske, tu su Branimir Mihaljević, Ante Pecotić... Ponosna sam, kazala je Indira za „Novosti“.

Ponosna je, kaže pevačica, što se se odvažila i počela pisati tekstove za svoje pesme

- To su moje reči, moj puls i to me posebno veseli. Kad pišem pesme naravno da to nije samo moj život, osluškujem moje prijatelje, prijateljice. Evo „Greška mog života“ je pesma nastala ispijajući kafu sa prijateljicom. Požalila se – kako je bio super pa postao greška života, a ja sam rekla –ok. Sačekaj sekundu, otišla i zabeležila „Greška mog života“. Tako da pazite se kada pijete kafu sa mnom šta pričate, kaže uz osmeh otkrivajući da je ljubavnu baladu „Dođi“ na novom albumu posvetila suprugu „Da sam tvoja nemirna, vidi se iz svemira …”.

- Na novom albumu ima mnogo lepih pesama kao što je“ Istina i laži“, jedna latino pesma, pesma sa mnogo žara i ljubavi. Idealna za lepe dane, lepu priču na plaži, gde je Indira Forca u pozadini, uz more koktelčić, zgodni dečkić i šta vam više treba u životu, kaže naša sagovornica.

Imenitelj svih koncerata, i sa grupom Kolonija, i samostalnih, jeste što Indira fanovima daje i srce i dušu

- Publiku ne možete varati, kad se popnete na binu publika oseti, vidi je li to iskreno, a već 22 godine sam na sceni. Super mi ja kad sam sama, više je to posla, odgovornosti, ali ja sam uvek bila fajter, za mene nikad nije postojalo nešto da mi je teško, da neću moći. Ono što mogu reći - fanovi su jako zadovoljni mojom samostalnom karijerom. Društvene mreže su užarene. Preko društvenih mreža razmenjujemo mišljenja, kaže Indira koja je iz Hrvatske u Bar sa ekipom putovala 12 sati što je nije omelo da bude čila, vesla, pozitivna. Nakon koncerta u Baru sledi Beograd...

- Kažem , moraću malo napuniti i baterije...ali šefica (menadžerka) kaže „nema stajanja“. Koncertna sezona je ludnica...nema odmora...., zaključuje razgovor za „Novosti“ popularna pevačica.