"Novosti" daruju tri puta po dve karte za premijeru filma "Mama mia! Idemo ponovo" 18. jula u 20 sati u Kombank dvorani.

10 godina posle filma "Mama Mia!" koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, u sredu, 18. jula premijerno se vraćamo na čarobno grčko ostrvo Kalokeri uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski proslavljene grupe ABBA.

U nastavku muzičke komedije pod nazivom "Mama Mia! Idemo ponovo" glumačku ekipu iz prvog dela pojačale su Lili Džejms ("Najmračniji čas", "Pepeljuga") i poznata pevačica Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

"Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma "Best exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

DOBITNICI KARATA SU:
Sandra Šarović
Tatjana Marković
Ivana Janković

Dobitnici mogu da podignu karte pola sata pre projekcije, odnosno u sredu, 18. jula do 19.30 sati, na info-pultu u Kombank dvorani.