SOFIJA Vergara, poznata glumica, izjavila je da su joj bujne grudi pomogle u karijeri, kao i da se zbog njih oduvek osećala seksi.

Kao trinaestogodišnjakinja nije bila oduševljena zbog svojih bujnih grudi, te kaže da je tada mislila da izgleda kao striptizeta šta god da obuče. Danas, ova glumica, koja je proslavila 46. rođendan, misli potpuno drugačije.

PROČITAJTE JOŠ - Sofija Vergara se ne odriče jake hrane

"Zahvalna sam što ih imam i, iskreno, puno su mi pomogle u karijeri", rekla je Vergara.

Vergaru je kao sedamnaestogodišnjakinju, na plaži u Kolumbiji otkrio tamošnji fotograf. Ubrzo je započela karijeru u svojoj prvoj reklami za američko gazirano piće.

I tada, kao i sada, privlačila je pažnju gde god bi se pojavila, a nakon reklame, dobila je angažman kovoditelja u dve popularne kolumbijske televizijske emisije, što joj je donelo i prve glumačke uloge.
foto Epa


Vergara se proslavila ulogom u seriji "Moderna porodica", u kojoj glumi zgodnu suprugu slavnog Al Bandija (Ed O'Neill). Smatra se jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procenjuje na 120 miliona dolara. Trenutno je u braku sa glumcem Džoom Manganijelom. Iz prethodnog braka ima sina Manola (25).foto Epa

(24sata.hr)