SPEKTAKULARNIM koncertom "A, sad malo ja!" pred 20.000 posetilaca u beogradskoj "Štark areni" pop zvezda Marija Šerifović podigla je sinoć publiku na noge. Čim je zapevala prve stihove svoje čuvene pesme "Pametna i luda", njeni fanovi su je pozdravili gromoglasnim aplauzom.

- Pevaću balade na početku, jer ipak su žene moja publika, a za muškarce ćemo nešto kasnije - poručila je raspoložena Marija oduševljenim obožavaocima.

PROČITAJTE JOŠ - Marija Šerifović: Nije sve tako crno u muzici

Nizali su se hitovi koje je publika u dupke punoj dvorani pevala uglas zajedno sa muzičkom zvezdom - "Bol do ludila", "Nedelja", "Ja volim svoj greh", "Sto prvi", "Mrš", "Nije mi prvi put"...

U jednom trenutku, Marija je pozvala novinare i foto-reportere da se popnu na binu i slikaju publiku, koja je pevala s njom, da bi zatim nastavila sa Čolinom pesmom.

- Ti možeš sve, al' jedno ne - orio se Marijin moćni vokal. Zatim je evrovizijska pobednica izvela numeru sa kojom je pobedila na "Evrosongu" 2007. u originalnom sastavu koji je s njom nastupio na takmičenju - pratećim vokalima Sanjom, Anom, Suzom, Ivanom i Ksenijom.

PROČITAJTE JOŠ - Marija Šerifović: Ne postoji pravi recept za pobedu

- "Molitva", 11 godina kasnije i 11 kilograma više - duhovito je prokomentarisala Marija.

Posle hita "Deo prošlosti", kojim je izazvala ovacije, pop zvezda je na poseban način najavila svoju počasnu gošću Lepu Brenu, snimkom njenog hita na video-bimu "Evo, zima će".

Folk diva se zatim pojavila na sceni u ružičastom kompletu i zapevala svoj hit "Pazi kome zavidiš".

- Marija, dok sam bila iza scene, nisam imala tremu, ali zato sada... - rekla je Brena, koja je ispunila Marijinu želju i otpavala "Imam pesmu da vam pevam".

- Kažu da čovek ima samo sedam minuta sreće, ja sam to večeras sa Brenom iskoristila. Hvala ti, Breno - rekla je uzbuđena Marija.


PODRŠKA

Veliki broj poznatih ličnosti, Marijinih kolega i prijatelja, došao je da uživa u koncertu u "Areni".


Među njima su bili Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Adil Maksutović sa suprugom Anom, Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, Saša Popović i Suzana Jovanović, Viktor i Stefan Živojinović, Aleksandra Radović, Ana Sević, Mira Škorić, Buba Miranović...