VLASNIK i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović, kako Novosti saznaju, odbio je da proda kompaniju, uprkos vrtoglavoj ponudi jednog poznatog inostranog fonda sa sedištem u Londonu.

Za televiziju, ali idruge sisteme ove kompanije, Mitrović je dobio ponudu od čak 480 milionaevra, što je, kako je Mitrović potvrdio našem listu, odbijeno.

U celutransakciju, kako saznajemo, trebalo je da bude uključen i profitabilni avio-prevoznik "Er Pink".

Šta Mitrović planira da uradi sa Pinkom?

Direktor "Pinka" Mitrović za sutra je sazvao hitan sastanak kako bi svim upravama iz regiona saopštio važne odluke koje je doneo o budućnosti svihtelevizija sa prefiksom "Pink" u Srbiji i regionu.

Nakon što je Olivera Zekić, članica Saveta REM-a neosnovano izrekla meru upozorenja televiziji Pink,Željko Mitrović, oglasio se tim povodom

Osnovana 1993. godine, kao jedna od prvih medijskih kompanija u privatnom vlasništvu, "Pink" televizija je definisala i postavila standarde za komercijalne medijske operatere u zemlji i celom regionu jugoistočne Evrope. Striktno se držeći svoje osnovne filozofije - zabava, informacija i edukacija za milione gledalaca i slušalaca - Pink je postao"trend-seter" medijskog tržišta.


ŠTA OBUHVATA "PINK MEDIA GRUPA"

"PINK media grupa" obuhvata sedam pojedinačnih, nezavisnih kompanija: Pink
international company, RTV Pink, Pink BiH, Pink M, Pink films
international, muzičku produkcijsku kuću "Siti rekords" i avio-kompaniju
"Er Pink".