POVODOM 30 godina rada, hrvatski pank-rok bend "Hladno pivo" održaće 26. maja koncert na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu. Grupa, koja je četiri puta nastupala u rasprodatoj novobeogradskoj Hali sportova, veruje da njihovi fanovi željno iščekuju i ovu svirku.

- Svirka na Kalemegdanu biće prilika da dokažemo da je "Hladno pivo" najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo - poručio je frontmen grupe Mile Kekin. - Prošetaćemo se od "Džinovskog" do "Zatvorenih vrata", to će trajati više od dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, zato jedva čekamo 26. maj.


PROČITAJTE I:"Hladno pivo" ekranizovalo "Dan oslobođenja"


Veliki jubilej obeležiće i kompilacijom "Hladno pivo - 30 godina - najveći hitovi", sa 23 pesme iz svih faza karijere u kojoj je grupa prošla put od andergraunda do mejnstrima. Na kompilaciji se mogu čuti nove verzije pesama "Ne volim te", "Šamar", "Samo za taj osjećaj" i Zimmer frei, ali i hitovi koji su "Hladno pivo" doveli na vrh top-lista u regionu poput "Pjevajte nešto ljubavno", "Trening za umiranje", Nije sve tako sivo", prava poslastica je pesma "Saundtrek za život" koju je Mile Kekin otpevao sa Josipom Lisac.