RADO gledano takmičenje humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" (Prva, 21.00) približava se kraju - večeras nas očekuje polufinale koje će biti emitovano uživo. Među učesnicima i u žiriju vlada veliko uzbuđenje. Tako će Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara, čuti i glas publike koja će glasati SMS porukama. Na osnovu sabranih poena saznaćemo kojih pet takmičara ulazi u finalnu emisiju.

Pevačica Mira Škorić obeležila je ovaj šou šaljivim scenama, iskrenim stavom i interakcijom sa učesnicima i članovima žirija. Što se tiče večerašnje emisije, Škorićeva je kratko prokomentirasala: "Žiri je presimpatičan, ali biće im veoma zabavno u nedelju. Spremam iznenađenje za sve!" Na pitanje kome je stalo najviše do pobede, Mira je rekla: "Tijani Dapčević, zaista se trudila i bila vredna i prihvatala se svih zadataka".

Mada su se svi pitali da li će uspeti da se izbori sa izazovima u ovom šouu, Bane Vidaković je već u prvoj epizodi osvojio velike simpatije publike i žirija. On smatra da je najveći štreber među takmičarima Tijana: "Definitivno ona, mada Bebi veoma temeljno ulazi u lik. Na primer, ako imitira Leonarda Koena, ona cele nedelje oblači mušku odeću. Ukoliko imitira Tajči, cele nedelje je u lepršavim haljinicama".