ZAGREB - OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“

DOK se čekaju rezultati zvanične istrage šta se dogodilo prošle sedmice u Rovinju, kada je Toni Cetinski kolima pregazio Ibrahima Kevljanina u jednosmernoj ulici, pop pevač je ispričao kako je doživeo nesreću.

- Još sam u stanju šoka i sećam se poprilično dobro svega što se dogodilo. Nije mi samo jasno kako se dogodilo - rekao je Cetinski za hrvatsku “Gloriju”.

Kaže da je tom Pustom ulicom mnogo puta prošao i da do nje vodi oštra okuka:

- Morate pažljivo da skrenete, pa gotovo da stanete, kako biste mogli da uđete između dva zida i skrenete levo. Tako sam i uradio, veoma sporo, kao da izlazim iz parkinga. Odmah nakon skretanja osetio sam da se nešto dogodilo ispod mog automobila.

Cetinski je izašao iz “mercedesa” i pogledao ispod auta, ali ništa nije video.

PROČITAJTE JOŠ: Isplivao snimak na kome Toni Cetinski divlja uskim ulicama Rovinja, dok žena u kolim vrišti (VIDEO)


- Pogledao sam i drugi put, iz drugog ugla i video najmanje što sam očekivao, čoveka. Taj prizor ću celog života da pamtim - tvrdi pevač.

Odmah je otrčao do frizerske radnje koja je prekoputa i vikao da zovu policiju i Hitnu pomoć. Želeo je sve da uradi kako bi spasao čoveka, čije je telo bilo prikovano pod njegovim “mercedesom”. Otrčao je do prtljažnika i uzeo dizalicu, kako bi podigao vozilo i oslobodio telo:


PROČITAJTE I: Policija ćuti o slučaju “Cetinski”


- Pokušao sam da uradim nešto da spasem čoveka, ali nisam uspeo. Lekarka iz Hitne pomoći odmah po dolasku je konstatovala da nije davao znakove života. Ta nemoć, činjenica da ne mogu da mu pomognem, užasan je osećaj.


OTKAZAO KONCERT U CIRIHU

CETINSKI je objavio na “Fejsbuku” da neće nastupiti sa grupom “Parni valjak” na koncertu koji je zakazan za sutra u Cirihu:

- Ovim putem se izvinjavam organizatorima i svima koji su kupili ulaznicu za koncert u subotu u Cirihu. U ovom trenutku sam slomljen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila i nisam u stanju da ispunim svoju obavezu prema vama. Umesto mene, u Švajcarskoj će u društvu “Parnog valjka” nastupiti moj prijatelj i kolega Ivan Zak.