LjUBITELjI humorističke serije "Kuhinja", nemojte očajavati zbog rastanka sa omiljenim junacima, jer večeras u njenom terminu startuje prošlogodišnji nastavak ruske TV papazjanije pod nazivom "Hotel Eleon" (Prva, 23.10). Ista autorska ekipa stoji iza ovog urnebesnog sitkoma, a poznatim likovima iz "Kuhinje", timu u hotelu sa pet zvezdica, priključuje se mladić s naših prostora, koga igra Miloš Biković.

Evo šta se to sve u međuvremenu "zapržilo" u "Kuhinji". Viktor se penzionisao, a Eleonora Andrejevna prepustila je hotel "Eleon" rođaku iz Srbije - Pavelu (Miloš Biković). Ne želeći da se petlja u poslove organizacije i rukovođenja, novi vlasnik unajmljuje visokokvalifikovanog menadžera iz Brisela - Sofiju Tolstoj. Hotel je sada u njenim rukama, a Mihael Džekovič Miša postaje jedan od njenih podređenih. Nova menadžerka napraviće velike promene u "Eleonu", ali i u životima poznatih nam likova: Nastja postaje umetnički direktor Viktorovog restorana, a Kostja stariji barmen.


Pročitajte još - Miloš Biković: Vreme da svet čuje našu stranu priče


Istovremeno, u hotelu se pojavljuje novo lice. Daša ne uspeva da se zaposli ni na jednom drugom mestu, pa prihvata posao sobarice u "Eleonu". Sudbina je za nju pripremila iznenađenje - slučajno će pronaći torbu sa milion evra. Ali ona i ne sluti da je njen vlasnik biznismen i okoreli kriminalac Alikin...

Zasada su snimljene dve sezone serije "Hotel Eleon" (42 epizode), a glavne likove, uz Bikovića, tumače Dijana Pozharskaja, Ekatarina Vilkova, Aleksandra Kuzenkina...


PAVEL MI NIJE STRAN

BIKOVIĆ kaže da je za njega "Hotel Eleon" sasvim novo iskustvo u odnosu na sve što je do sada radio.

- Moj lik je razmaženi mladić koji je od rođake u nasledstvo dobio hotel na upravljanje. Tokom serijala mnogo puta će nasmejati, rastužiti, izneveriti i oduševiti publiku, ali ne mogu reći da mi je zbog ekstravagantne ličnosti potpuno stran. Svako od nas nekada se našao u njegovoj koži - kaže Miloš, koji trenutno u Srbiji snima rusko-srpski dokumentarno-igrani film "Balkanska međa".