JOŠ jedna holivudska zvezda, Demi Mur, takođe već danima uživa u srpskoj prestonici. Ona se provodila u subotu uveče na splavu muzičara Tome Pantersa. U društvu domaćina i desetak prijatelja stigla je na splav oko 23 sata. Pevač i vođa "Blek pantersa" za naš list kaže da nije mogao ni da nasluti da će te noći ugostiti jednu od najpoznatijih svetskih glumica, sve dok ga prijatelji nisu pozvali i rekli mu da bude na splavu jer ga očekuje iznenađenje.

- Demi je fenomenalna osoba, prirodna i nije uštogljena - rekao je juče za naš list Toma Panters. - Pre svega je veliki čovek, ali i izuzetno lepa. Zezala se sve vreme, baš je bila opuštena. Pravi je veseljak, igrala je uz pesmu "Prokleta je Amerika", ali i numere "Ja baraba, a ti vila" i "Barbara", koje sam pevao u pratnji benda. Njihovo obezbeđenje nam je odmah reklo da ne smemo da ih snimamo i slikamo, tako da nemam nijednu fotografiju sa njom.

Osim u dobroj muzici, američka glumica i njeni prijatelji uživali su i u domaćoj rakiji.

- Demi je pila "kajsiju", ali na stolu je bilo svega, od viskija do drugih rakija - priča nam Toma. - Baš su bili opušteni i dopao im se splav. Gosti su odmah prepoznali Demi, ali nisu mogli da joj priđu i da se fotografišu s njom.

Na pitanje da li je glumica ostavila dobar bakšiš, poznati beogradski pevač kaže:

- Nije ona, ali jesu njeni prijatelji. Ne mogu da se požalim!

Demi je splav napustila oko tri--četiri ujutru i obećala Tomi da će ga posetiti kad ponovo dođe u Beograd.