POSLEDNjA klapa serije "Psi laju, vetar nosi" pala je nedavno, pa je to i bio povod da ekipa "Kontrast studija" u petak napravi žurku u restoranu "Harmonija".

- U ime porodica Bajić i Jočić želim da vam se zahvalim što ste uveličali našu proslavu - rekao je Nedeljko Bajić, a onda pozvao rediteljku Jelenu Bajić Jočić da se obrati gostima.

Među zvanicama bili su saradnici iz Radio-televizije Srbije na kojoj će se ova serija od oktobra emitovati, prijatelji koji su pomogli u njenom stvaranju, predstavnici medija i glumci u čijim bravurama ćemo od jeseni uživati.

- Hvala vam što ste zajedno sa mnom snimili ovih 11 epizoda za 54 dana, umesto 55 koliko je bilo planirano. Na samom početku moj otac Radoš nije bio baš siguran da ću uspeti, ali je posle tri dana snimanja shvatio da sam bolja od njega - uz osmeh je rekla rediteljka, a tvorac serije "Selo gori, a baba se češlja" pred zvanicama joj je odao priznanje za uspeh.

- Javni medijski servis Srbije na jesen donosi mnoge serije, ali znam da će i ova naša "Psi laju, vetar nosi" imati odličnu prođu kod gledalaca - siguran je Radoš Bajić.