DUGOGOGODIŠNjI verbalni sukob između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše se nastavlja a uskoro će se pevačke zvezde ponovo sresti na sudu! Najpopularnija srpska folk pevačica najavila je tužbu protiv plavokose koleginice koja ju je sada optužila da je kriva za ubistvo njenog dečka Zorana Davidovića Ćande.

- Sve što sam imala da kažem, rekla sam - poručila je za "Novosti" Ražnatovićeva. - Nemam nameru da više bilo šta komentarišem. Advokat i nadležne pravne i medicinske ustanove neka se bave time, jer ovo više nema nikakvog smisla. Dugo sam ćutala na uvrede i laži. Želim da zaštitim sebe i svoju porodicu, a nameravam da tražim i psihijatrijsko veštačenje jer smatram da takve stvari ne može da izgovori normalna osoba.

Povodom tužbe koju je Ražnatovićeva najavila protiv koleginice, Karleuša je za naš list juče rekla:

- Moj komentar od sad na svako pitanje o tom osuđenom kriminalcu, poznatom po nanogvici je: "Marš na poligraf".

Ovo je druga Cecina tužba protiv Karleuše. Ražnatovićeva je nedavno dobila spor protiv "male od skandala" zbog otvorenog pisma na "Fejsbuku" 2010. u kojem je Džej Kej iznela teške uvrede da račun folk zvezde i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, a pominjala je i njihovu decu Veljka i Anastasiju koji su tada bili maloletni.