KAD je na nagovor publike i direktora javnog servisa Dragana Bujoševića vratio kamere u domove omiljenih nam junaka iz živopisnog Petlovca kraj Morave, kako bi snimo peti ciklus popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", Radoš Bajić nam je otkrio da su u RTS izrazili želju da uradi šestu i završnu sezonu. S njom bi zaokružio serijal sa 120 epizoda. Iznenadna smrt njegovog kolege i TV partnera, "brata po babine linije" Milorada Mandića Mande, skrhala ga je i navela na to da selu, bar na malom ekranu, kaže zauvek zbogom.

- Meni je sve teže, tim pre što pripremam peti serijal od 12 epizoda, a niko me ne pita da li to mogu - kaže za "Novosti" Bajić. - Svakog dana sam u montaži i gledam one scene i sekvence. Manda je tragično pao, samo dva dana pošto smo završili snimanje. Moglo je to da mu se to desi ispred naših kamera. Gledam te kadrove svakog dana i moram s njima da se borim. To mi zadaje mnogo boli.

Kad padne sneg i počnu slave i preslave, ponovo ćemo se kraj malog ekrana družiti sa Petlovčanima. Život najpopularnije TV braće završiće se sa 101. epizodom.