POP pevačica Ivana Selakov i ovo leto provodi radno. Uglavnom nastupa u Srbiji i na crnogorskom primorju, gde se leti sjati gotovo cela srpska estrada. Ali već u septembru pevačica planira da spakuje kofere i da s verenikom Predragom Mirkovićem otputuje na Bali, gde su bili na odmoru i prošle godine.

- Non-stop nastupam, tako da se ovog leta nisam nijednom okupala u moru - rekla je za naš list Ivana Selakov. - Videla sam more samo izdaleka. Jedva čekam da otputujem na Bali. Volim daleke, egzotične destinacije. Sve mi tamo prija - klima, hrana, ljudi, a o rajskim plažama da i ne govorim. Zato smo rešili da ponovo odemo na Bali, a septembar i februar su nam uglavnom rezevisani za odmor.

Po povratku sa Balija Ivana planira da promoviše spot za novu pesmu “Dobrodošao među bivše” koji je u maju snimila na još jednoj egzotičnoj destinaciji - Madagaskaru. Ističe da je jedina pevačica iz Srbije koja je radila video-klip u ovoj ostrvskoj zemlji u Indijskom okeanu. Ivana je snimila nekoliko uspešnih dueta u karijeri, a samo sa Acom Lukasom tri. Na pitanje da li planira još neki duet, Ivana nam kaže:

- Nedavno sam dobila odličnu pesmu i rekla sam Aci Lukasu u šali da bismo mogli da je snimimo, jer nam dueti baš idu od ruke. Budući da smo oboje ovog leta zauzeti nastupima i da smo se sretali samo u prolazu u Budvi, zasad od dueta neće biti ništa. Ali nikad se ne zna, možda ga snimimo kasnije ili sledeće godine. Nismo ni pretpostavili da će pesma “Omaklo mi se” tako dobro proći, ali, eto, omakao nam se hit. Možda se to nanovo dogodi.