Nakon sedam godina ljubavi Dubravka Mijatović (46) i Marinko Madžgalj (36) odlučili su da se razvedu, piše Kurir.

Popularna glumica i njen deset godina mlađi kolega i frontmen grupe Flamingosi poslednjih godinu dana imali su problema u vanbračnoj zajednici, pa su za dobrobit ćerke Sare (5) rešili da svako nastavi svojim putem.

- Dubravka i Marinko već pola godine ne žive pod istim krovom. Zbog čestih nesuglasica rešili su da stave tačku na svoju ljubav, ali su ostali u dobrim odnosima zbog male Sare. Marinko se iselio iz porodičnog doma, dok se glumica posvetila karijeri i ćerkama - tvrdi naš dobro obavešten izvor.

Glumica je potvrdila da nije više u ljubavi sa Marinkom, i da se razlaz desio pre šest meseci.

- Znate da ja o svom privatnom životu ne govorim. Istina je da sam se razišla s Marinkom, ali to je bilo pre šest meseci. Priča između nas je gotova i svako nastavlja svoj život. Posvećena sam deci, kao i profesionalnim obavezama u pozorištu i na tu temu nemam šta više da kažem - ljubazno nam je rekla čuvena Đina iz „Srećnih ljudi“.

Nije došao na premijeru

Inače, Mijatovićeva je prošle subote briljirala na premijeri predstave „Ožalošćena porodica“ u Ateljeu 212, u kojoj tumači čuvenu Nušićevu Sarku, na kojoj se Marinko nije pojavio. Ona priprema komad „Kralj komedije“, koji će se u pozorištu „Boško Buha“ igrati posle Nove godine.