LETO na izmaku za popularnog folkera Sašu Matića bilo je radno i bez dana odmora. Posle uspešnih nastupa u regionu i dijaspori, pevač je letnju turneju završio u krcatim diskotekama „Trokadero“ u Budvi i „Maksimus“ u Kotoru.

Međutim, sebi nije dao malo oduška, već je odmah prionuo na snimanje sedmog studijskog albuma. Pre nego što publiku počasti novim pesmama, Matić planira da snimi duet sa pevačicom Severinom Vučković. Pesmu „Ne mogu ja dalje bez tebe“ komponovao je upravo Saša, koji otkriva da će sa hrvatskom koleginicom snimiti visokobudžetni spot.

- Komponovanje je uz pevanje moja velika ljubav, ali to nikada nisam potencirao - rekao nam je Matić. - Više sam to radio za svoju dušu. Ni Severina ni ja ne pravimo kompromise, već oboje insistiramo na kvalitetu i zato smo ovoliko čekali na snimanje pesme. Verujem da će publika shvatiti da se čekanje isplatilo čim bude čula numeru. Barem su tako reagovali naši saradnici. Fantastična je!

Saša i Severina su nedavno bili gosti splitskog pevača Petra Graša, u čijem su restoranu nazdravljali u čast buduće saradnje. Slavlju su prisustvovali i Goran Karan i grupa „Frajle“.