Sezona svadbi košarkaških reprezentativaca Srbije je počela. Nemanja i Mirjana Bjelica su danas sudbonosno „da“ rekli u beogradskoj Sabornoj crkvi, a potom su u vili „Jelena“, sa porodicom i prijateljima, proslavili sve svoje značajne datume – mladi par se još 2010. godine, posle Svetskog prvenstva u Turskoj, na intimnom građanskom venčanju zakleo na večnu ljubav, a prošle godine, u novembru, tu ljubav je u Španiji krunisao rođenjem kćerke Nike.


Kao i pre dve godine Nemanji je kum bio kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić, koji je uprkos povređenom stopalu stoički izdržao kompletnu ceremoniju venčanja. Pored njega, iza mladenaca, kao Mirjanin svedok bila je mladina dugogodišnja drugarica.


Vreo dan, svečana odela i duge haljine nisu sprečile goste da naprave veselu atmosferu od samog okupljanja. Među zvanicama bila su mnoga poznata lica iz sveta sporta: Stefan Marković, Savo Lešić, Vuk Radivojević, Oliver Stević, Marko Marinović, Elmedin Kikanović, Milan Milošević, Boris Bakić, Filip Videnov, Nemanja Nedović, Nebojša Ilić, Aleksandar Trifunović, Vladimir Golubović, Milko Bjelica, Kosta Perović, Mirko Kovač, Novica Veličković, Miloš Teodosić, Duško Savanović, Uroš Tripković, Zoran Erceg, Marko Starovla, Miroslav Raduljica, Milan Mačvan... Iz Hrvatske je stigao Stanko Barać, a u Beogradu je zbog ovog dana bio i Nemanjin drug iz mladosti pevač Nikola Rokvić...


U nedelju, 24. juna, u restoranu „Franš“ zakazano je novo slavlje slične ekipe: Na ludi kamen, sa dugogodišnjom devojkom Oljom, staje Novica Veličković. Kažu gde ima dva događaja, sledi ga i treći, pa će u ovom slučaju svoje venčanje proslaviti, 1. jula, Uroš Tripković.